GRUPA MASKIRANIH LOPOVA LOMI IZLOG ZLATARE MALJEVIMA I SEKIRAMA! Pljačka usred bela dana pred prestravljenim narodom! Beže dok ih gađaju! (ŠOKANTAN SNIMAK)

Autor:

Svet

09.06.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopovi su prema navodima lokalnih medija nakon pljačke pokušali da zavaraju trag tako što su napustili "mercedes" i ušli u "porše". Policija ih je međutim sve vreme pratila iz helikoptera. Ubrzo su se sudarili i pobegli pešaka, ali su ubrzo uhapšeni.

GRUPA MASKIRANIH LOPOVA LOMI IZLOG ZLATARE MALJEVIMA I SEKIRAMA! Pljačka usred bela dana pred prestravljenim narodom! Beže dok ih gađaju! (ŠOKANTAN SNIMAK)

Foto: Printscreen

Grupa maskiranih lopova opljačkala je zlataru na glavnoj ulici u Lidsu pred prestravljenim kupcima!

 

 

Na dramatičnom snimku vide se maskirani nasilnici kako sekirama i maljevima lome izlog juče u 11.36 sati, a zatim mirno ulaze u crni "mercedes" 4k4 sa torbama punim dragulja i zlata. Terenac kreće, međutim, staje posle samo nekoliko metara dok četvrti član bande juri ka vozilu. Na snimku se vidi i da je jedan od prolaznika gađao vozilo sa pljačkašima.

Lopovi su prema navodima lokalnih medija nakon pljačke pokušali da zavaraju trag tako što su napustili "mercedes" i ušli u "porše". Policija ih je međutim sve vreme pratila iz helikoptera. Ubrzo su se sudarili i pobegli pešaka.

- Crni "mercedes" 4k4 pronađen je napušten dok je srebrni "porše 911" takođe pronađen napušten nakon što je učestvovao u sudaru na Vajthol putu u Lidsu. Veruje se da su oba vozila ukradena. Dva muškarca su uhapšena i trenutno su u pritvoru - saopštili su iz policije Zapadnog Jorkšira.

Jedan očevidac je otkrio detalje policijske potere.

- Pljačkaši su se podelili na dve grupe i zamenili automobile, ali helikopter je već bio podignut. Srebrni "porše" se slupao ispred mog posla, vozač je pobegao, ali je ubrzo uhapšen - navodi svedok.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading