NACIJA U SUZAMA: Srbija ostala bez PREDSTAVNIKA na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

07.06.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali smo bez već viđene titule u Parizu.

NACIJA U SUZAMA: Srbija ostala bez PREDSTAVNIKA na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Teniski teren na Rolan Garosu

Srpska teniserka Teodora Kostović (16) poražena je od Ruskinje Alise Oktiabreve 2:1 (4:6, 6:2, 6:3) u osmini finala Rolan Garosa u konkurenciji juniorki i time je i završila učešće u Parizu.

Naša mlada teniserka je odlično započela meč, stigla je do osvajanja prvog seta, ali nije uspevala da prelomi duel kada je trebalo, pa je Ruskinja uspela da okrene i da stigne do mesta u četvrtfinalu.

Najavljivala je Teodora velike rezultate, možda čak i titulu u Parizu, ali na kraju je posustala kada je bilo potrebno i nećemo je gledati u četvrtini finala.

Kako ja igram, tako će da bude. U svim mečevima generalno, ne samo u ovom. Ako igram svoj najbojli tenis, niko mi ništa ne može - rekla je ona samouvereno pre ovaj duel.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Rolan Garosu

Takođe, najavila je i da će doneti pehar u našu državu, ali nažalost, to se nije desilo.

Po meni to je normalno stanje. Navijam za Noleta, podržavam ga, očekujem da ćemo zajedno igrati finale i nositi pehare u Srbiju - istakla je mlada srpska teniserka.

Posle ovog poraza, Srbija je u prestonici Francuske ostala na samo jednom predstavniku, naravno Novaku Đokoviću.

Njega sada čeka polufinale, a u njemu će u petak igrati sa Špancem, Karlosom Alkarasom. Drugo polufinale će biti poznato večeras, kada polufinalne okršaje završe Aleksandar Zverev i Tomas Martin Ečeveri, odnosno Holger Rune i Kasper Rud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading