STEFAN I TARA SU BILI ODUŠEVLJENI! Evo kako su REAGOVALI kada ih je Novak UPOZNAO sa Nejmarom! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser slobodne trenutke u Parizu koristi za svoju porodicu.

STEFAN I TARA SU BILI ODUŠEVLJENI! Evo kako su REAGOVALI kada ih je Novak UPOZNAO sa Nejmarom! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Posle meča sa Peruancem Huan Pablom Variljasom, Nole je slobodno vreme iskoristio da odvede Stefana i Taru na utakmicu Pari sen Žermena.

"Sveci" su na Parku prinčeva ugostili Klermon, a Novakova deca su mogla da uživaju u majstorijama Lea Mesija, Kilijana Mbapea, Nejmara i ostalim zvezdama, koje je po završetku susreta upoznao sa svojim mališanima.

Đoković je objasnio srpski novinarima u Parizu i glavni razlog zbog kojeg su mališani želeli da vide najveće fudbalske asove.

- Nejmara smo takođe videli, potpisao se na dres Tari mojoj, a Stefan voli Mesija. Eto, oni su imali priliku da dožive. Tara ne prati sport, ali zna zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka polu Srpkinja, ima neka pesma koja je popularna i napravljena za Nejmara. To je postalo hit, ona pleše uz to, pa je Taru navukla na to. Onda je meni rekla, hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi. Ona se popela meni u krilo, kraj do poluvremena, zapitkivala gde je Nejmar, kada ćemo do njega, a onda se zamrzla, postidela se! Lepo iskustvo, vidim kako reaguju na poznate osobe, baš lepo iskustvo - objasnio je Đoković.

Isplivao je potom i snimak susreta superstarova Pari sen Žermena sa Novakom i njegovom porodicom, a na njemu se vidi zagrljaj sa Nejmarom, kao i zajedničko fotografisanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading