HAOS NA ROLAN GAROSU! Organizatori mu ZABRANILI da uzme lek, on ZAGRMEO: Moj život će BITI U OPASNOSTI!

Autor:

Sport

06.06.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac jednostavno nije mogao da im objasni svoj problem.

HAOS NA ROLAN GAROSU! Organizatori mu ZABRANILI da uzme lek, on ZAGRMEO: Moj život će BITI U OPASNOSTI!

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev i Novak Đoković

Aleksander Zverev uspeo je da počisti Grigora Dimitrova sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:3) i plasira se u četvrtfinale Rolan Garosa gde će ga u sredu čekati Argentinac Tomas Martin Ečeveri.

Tokom meča protiv bugarskog tenisera Zverev se našao u ozbiljnom sukobu sa čelnicima prestižnog grend slem turnira.

Zverev ima dijabetes od svoje treće godine i redovno uzima insulin i tokom samog susreta rešio je da uzme injekciju insulina na terenu. Organizatori su mu to zabranili i istakli su da mora do toaleta kako bi uzeo lek i tada je nastao haos.

Takvu pauzu teniser može da uzme dva puta u toku meča, a Nemac je zagrmeo i rekao kako nekada i četiri ili pet puta mora da uzme insulin za to vreme.

Rekli su mi da moram da napustim teren, da će se to računati kao pauza za toalet. Odgovorio sam: "Momci, hajde" Imam samo dve pauze za toalet, a u duelu od pet setova moram četiri ili pet puta da ubrizgam insulin." Pa sam im objasnio da ovo ne može da bude tako, jer bi to značilo da mi ne dozvoljavaju nešto što je neophodno za moje dobro, za moj život - rekao je Zverev, pa nastavio svoju ispovest:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev

 

- Nazornik koji nije ni znao za moj problem je ušao u sobu i uspaničio se kad me je video. "Ne, ne, ne, ne možete to da radite. Mora doktor da dođe i ubrizga vam injekciju", rekao je. Objasnio sam mu da imam dijabetes odmalena i da tačno znam šta radimo. Ipak, on nije menjao stav. Rekli su da izgleda čudno kad ovo radim na terenu. Ako to ne uradim, moj život će biti u opasnosti. Ova diskusija nema smisla.

Zverev je blistao i na samoj konferenciji za medije po završetku susreta gde je pokušao da da objašnjenje zbog čega ima nadimak "lav".

Ovako stvari stoje, lav spava 18 sati dnevno, ima seks četiri sata dnevno i jede za dvoje? Meni to zvuči sasvim dobro, da se razumemo - nasmejao se Zverev, a onda nastavio:

- Ne znam odgovor na to, iskreno. To je verovatno zbog moje frizure, a verovatno i zbog mog vikanja na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading