KRAJ! Srbin zvanično IZBAČEN sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

31.05.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno neće biti srećan nakon ovoga.

KRAJ! Srbin zvanično IZBAČEN sa Rolan Garosa!

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović i Novak Đoković

Srpski teniser Miomir Kecmanović i Amerikanac Vilijam Blumberg nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova, pošto su danas u prvom kolu poraženi od Brazilca Marsela Mela i Australijanca Džona Pirsa 5:7, 6:3, 6:4.

Meč je trajao dva sata i šest minuta. U prvom setu viđena je velika borba, a srpsko-američki par je do brejka stigao u 11. gemu. Kecmanović i Blumberg su poveli 6:5, a onda su ovaj deo meča dobili 7:5.

Melo i Pirs su potom zaigrali angažovanije i drugi set dobili sa 6:3. Brazilsko-australijski par je već na startu trećeg seta napravio brejk, a onda je držao prednost od dva gema do kraja ovog dela meča, koji im je bio dovoljan za pobedu.

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Melo i Pirs će u drugom kolu Rolan Garosa igrati sa pobednicima meča između Francuza Rišara Gaskea i Luke Puja i Uga Nisa iz Monaka i Poljaka Jana Zijelinskog.

Kecmanović je juče posle pet setova eliminisan u prvom kolu u singl konkurenciji od Italijana Andree Vavasorija 5:7, 2:6, 7:6 (10:8), 7:6 (7:3), 7:6 (11:9).

Od šestorice učesnika u singl konkurenciji, Srbija je ostala na samo jednom - Novaku Đokoviću. Njega večeras, od 20 časova i 15 minuta, očekuje duel sa Mađarom Martinom Fucovičem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milenko Ranin

31.05.2023 18:35

Da li je moguće da ste toliko pokvareni, glupi, zlonamerni te pre svega neprofesionalni?