TEŠKE REČI! Đoković? Ne bih sa njim SEO NI NA KAFU!

Autor:

Sport

27.05.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je žestoko prozvan od strane legende francuskog tenisa.

TEŠKE REČI! Đoković? Ne bih sa njim SEO NI NA KAFU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno treći reket planete, Novak Đoković, nalazi se u Parizu gde će od nedelje 28. maja, pa, svi se nadamo do 11. juna, pokušati da stigne do titule na Rolan Garosu.

Nije Nole prvi favorit, ima jako težak žreb i u polufinalu bi mogao da se sastane sa Karlosom Alkarasom, a na samom startu turnira igraće protiv Amerikanca srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića.

Neposredno pred start turnira, Đoković se našao u centru pažnje i to zbog teških reči koje je na njegov račun izgovorila legenda francuskog tenisa, Joakim Noa.

Đoković? Ne osećam da mi je blizak, ne znam zašto. Federer i Nadal imaju veću harizmu. Zaista me ne privlači njegova igra. Kada osvoji meč loptu, nemam nikakvu povezanost sa njim. Živim na Monmartru, šetam i neko me pozove, 'hej, Janik, hoćeš li na kafu sa mnom?' I onda se pitam zašto ljudi žele da se povežu. Sa Noletom, nisam siguran da će se to desiti - rekao je Noa i sve šokirao.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

O Federeru i Nadalu ima daleko bolje mišljenje.

Federer je bio umetnik. Teško je preživeti u tako moćnom i fitički zahtevnom sportu i biti umetnik, što je bila Rodžerova vrlina. Tome se divim. Radio je stvari sa reketom koje nikad nisam video. Rod Levjer je radio nešto slično, Džon Mekinro, ali Federer je radio sve što i drugi velikani, ali i više - istakao je Joakim Noa, pa dodao:

- Od trojice iz velike trojke najviše volim Rafu, jer on poštuje i sakupljače loptica, ljude iz taksija, sve one koje se ne vide gde nema kamera. Ako se gleda sve ono što se ne meri, Rafa je broj jedan bez premca. Osvojio je 22 slema i još uvek je onako skroman kakav je uvek i bio. Iz tog razloga mi je omiljen među njima trojicom.

Novak svoj pohod ka trofeju na Rolan Garosu kreće u ponedeljak 29. maja kada će igrati meč prvog kola protiv Aleksandra Kovačevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading