ANONIMUS BEZ ŠANSE! Srbin pobedom startovao u Francuskoj!

Autor:

Sport

22.05.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Lionu, pošto je za sat i 14 minuta pobedio Argentinca Oriola Roku Batalju sa 2:0 (6:1, 6:3).

ANONIMUS BEZ ŠANSE! Srbin pobedom startovao u Francuskoj!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Španac koji je 310. na ATP svetskoj rang listi nije imao nikakve šanse. Srpski teniser pravio je brejkove u prvom, petom i sedmom gemu prvog seta i tako poveo.

Roka je u drugom setu zaigrao bolje, ali nije pomoglo. Ključan je bio šesti gem, u kom je Kecmanović oduzeo servis protivniku, potom je mirno priveo meč kraju.

Batalja, 310. na rang listi, upao je u glavni žreb umesto Tomasa Martina Ečeverija koji je trebalo da igra protiv Miomira Krcmanovića, ali je otkazao igranje zbog povrede.

U narednom kolu, srpski teniser će se sastati sa Džekom Drejperom iz Velike Britanije koji je pobedio Francuza Aleksandrea Milera.

Republika

Foto: Starsport

 

Za prvog nosioca u Lionu postavljen je Arslan Karacev iz Rusije, dok je drugi "kosturaš" Janik Hanfman iz Nemačke.

Osim Miomira, na turniru u Francuskoj učestvuje i Hamad Međedović, koji se u prvom kolu sastaje sa Rusom Igorom Gakovim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading