STIGLO SAOPŠTENJE! Đokovićeva firma se OGLASILA povodom VRAĆANJA TC Novak Beogradu!

Autor:

Sport

19.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put su se dotakli situacije koja je "zapalila" javnost.

STIGLO SAOPŠTENJE! Đokovićeva firma se OGLASILA povodom VRAĆANJA TC Novak Beogradu!

Foto: Starsport

Serbia open

Kompanija “Tara 2016 S”, u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

S tim u vezi, ova kompanija oglasila se zvaničnim saopštenjem.

- Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od 10 godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: Starsport

Novak na Serbia openu

 

Na ovom mestu je desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek, navode iz kompanije.

- Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Andrej Rubljov posle finala Serbia opena

 

Zatim su se zahvalili  svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina.

- Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u Teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda. Upravni odbor naše kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine. O tome će javnost biti blagovremeno obaveštena - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading