TRUDNA RIJANA POZIRALA GOLA! Pevačica samo u TANGAMA, obratila se prvorođenom sinu: Ne znaš koliko ti je majka LUDA!

Autor:

Zabava

19.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je objavila fotografije u čast svog sina Rze, koji je nedavno proslavio prvi rođendan!

TRUDNA RIJANA POZIRALA GOLA! Pevačica samo u TANGAMA, obratila se prvorođenom sinu: Ne znaš koliko ti je majka LUDA!

Foto: Tanjug-ap

Rijana

Planetarna megazvezda Rijana i njen partner ASAP Roki čekaju drugo dete, što je pevačica otkrila tokom svog nastupa na poluvremenu Superboula. Njih dvoje su nedavno proslavili i prvi rođendan sina Rze, koji je dobio ime po čuvenom reperu iz grupe "Wu-Tang Clan". Rijana je tada iznenadila pratioce na društvenim mrežama. Rza je bio obučen kao pravi reper, a torte su bile u obliku svežanja novčanica.

 

 

Danas je napravila još jedno iznenađenje. Rijana je pozirala skoro gola tokm svoje prve trudnoće, a ove slike su ugledale svetlost dana na njenom Instagram profilu. Na sebi je imala samo tanga kupaći kostim, a slike je posvetila majčinstvu. Serijal fotografija je nazvala "Mazite svoje grudi".

- U čast mojoj prvoj trudnoći, grleći majčinstvo i magiju koju je ovo telo napravilo! Beba Rza, on nema pojma koliko mu je mama luda - opisala je Rijana niz golišavih fotografija.

 

 

Pevačica je za britansko izdanje čuvenog modnog časopisa Vog otkrila kako se oseća otkad je postala majka.

- To je sve. Zaista se ne sećate života ranije, to je najluđa stvar ikada. Bukvalno pokušavate da ga se setite, ali se jednostavno ne identifikujete sa tim jer ne dozvoljavate sebi ni mentalno da stignete tako daleko, zato što to nije važno - ispričala je muzička zvezda u intervjuu za martovski broj ovog časopisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading