GREND SLEM ŠAMPIONKA ZAPRETILA HRVATICI! Nikada više nećeš SUDITI moj meč! Ovakav SKANDAL tenis dugo nije DOŽIVEO! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letonska teniserka Jelena Ostapenko imala je žučnu raspravu sa sudijom iz Hrvatske Marijom Čičak.

GREND SLEM ŠAMPIONKA ZAPRETILA HRVATICI! Nikada više nećeš SUDITI moj meč! Ovakav SKANDAL tenis dugo nije DOŽIVEO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nekadašnja grend slem šampionka Jelena Ostapenko iz Letonije bila je u epicentru neviđenog skandala tokom Mastersa u Rimu.

Bivša osvajačica Rolan Garosa (2017.) se u meču osmine finala protiv Ruskinje Darije Kasatkine žestoko svađala sa Marijom Čičak iz Hrvatske, koja je bila glavni sudija ovog duela.

Letonka je bučno reagovala tokom drugog seta, posle jedne Marijine odluke. Čičak je napustila stolicu da pokaže Jeleni da je loptica pala u teren, ali Ostapenko to nije htela da prihvati:

- Ovoliko je napolju. Pola metra je napolju - vikala je Ostapenko.

Ona je potom tražila da se pozove supervizor, ali joj je Marija Čičak objasnila da niko ne može da promeni njenu odluku.

Letonska teniserka je posle toga besno upozorila Hrvaticu:

- Nikad, ali nikad više nećeš biti na mom meču - zapretila je Jelena.

Ostapenko je, inače, sav bes zbog (ne)pravde iskalila na Kasatkini u poslednjem odlučujućem trećem setu, koji je rešila u svoju korist sa ubedljivih 6:0.

Prethodno je dobila i prvi set sa 6:4, ali je Ruskinja uzvratila u drugom i slavila istim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading