Festival dečijeg tenisa na terenima teniskog kluba Crvena zvezda (FOTO)

Autor:

Sport

13.05.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turnir tenis 10 serije Novi Vek Srpskog Tenisa za tri nivoa takmičara do 10 godina crveni, narandžasti i zeleni okupio je preko 100 dece na Karaburmi uzrasta od šest do 10 godina.

Festival dečijeg tenisa na terenima teniskog kluba Crvena zvezda (FOTO)

Foto: TKCZ

Festival dečijeg tenisa

Kroz turnir organizovan u okviru programa TK Crvena zvezda i Data-Driven Lab deca  su demonstrirala svoje talente, ljubav prema „belom sportu", umeće osnovnih pravila igre, uz korišćenje mini terena, manjih reketa i lakših loptica, uz opremu koja je prilagođena njihovom uzrastu, na kraju nagradivši kako organizatora, roditelje, trenere tako i veliki broj posetilaca ovog dečijeg takmičenja iskrenim osmehom i pozitivnim sportskim duhom. Između samih takmičara vladao je fer plej i džentlmenstvo svojevrsno „belom sportu".

Deo aktivnosti teniskog kluba Crvena zvezda biće i besplatna škola tenisa koja će biti realizovana do kraja maja meseca za decu uzrasta od šest do 10 godina.

- Divan takmičarski dan na terenima Zvezde. Prelep prizor, prepuni tereni, preko 100 dece koje je uzelo učešće u ovom takmičenju. To je slika koja raduje, kojoj težimo i predano radimo na tome da ona bude naša svakodnevnica. U svetu sporta imamo različite igre od kojih svaka ima svoja specifična pravila. Sport je veoma koristan za decu, od razvijanja fizičkih veština, sticanja novih prijatelja, do zabave, ali i izgradnje novih šampiona. Strategija našeg kluba je upravo rad na svim ovim aspektima, a cilj je konstantan progres i što više dece na teniskim terenima - istakao je direktor Teniskog kluba Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

U toku takmičenja turnira tenis 10 serije ispred "Fondacije Novak Đoković" i programa "Putem Šampiona"  koji je namenjen roditeljima u sportu predavanje je u TK Crvena zvezda održala bivša Fed kup reprezentativka Srbije Ana Jovanović i prenela im deo njenog prebogatog iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading