NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Odustao od mastersa u Rimu!

Autor:

Sport

05.05.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetsedmogodišnji teniser je istakao da se bolje oseća, ali da mu povreda mišića leve noge još ne dozvoljava da se vrati na teren.

NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Odustao od mastersa u Rimu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Sve je više turnira koja Rafael Nadal "preskače". Popularni "bik sa Majorke" neće učestvovati ni na predstojećem mastersu u Rimu, potvrdio je jedan od najboljih tenisera u istoriji.

 

 

Tridesetsedmogodišnji teniser je istakao da se bolje oseća, ali da mu povreda mišića leve noge još ne dozvoljava da se vrati na teren.

- Pozdrav svima! Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da budem u Rimu. Svi znate koliko me boli što propuštam još jedan od turnira koji su obeležili moju profesionalnu i ličnu karijeru uz svu ljubav i podršku italijanskih tifoza - poručio je Nadal i nastavio:

- Uprkos tome što sam primetio poboljšanje poslednjih dana, bilo je mnogo meseci a da nisam bio u mogućnosti da treniram na visokom nivou. Proces adaptacije ima svoje vreme i nemam izbora nego da to prihvatim i nastavim da radim.

Nekada svetski broj jedan van terena je od Australijan opena, odnosno tačno 107 dana, a u međuvremenu je propustio ukupno sedam turnira (Doha, Dubai, Indijan Vels, Majami, Monte Karlo, Barselona i Madrid). Izgubio je 1280 bodova i prvi put od 2005. ispao je iz top 10 na ATP listi.

Očekuje se da Nadal bude spreman za predstojeći Rolan Garos koji počinje 22. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading