NAJGORE JE PROŠLO: Krilni centar pušten na kućno lečenje!

Autor:

Sport

05.05.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanc se uspešno oporavlja od srčanog udara.

NAJGORE JE PROŠLO: Krilni centar pušten na kućno lečenje!

Foto: Starsport

Kris Singlton i Zek Ledej

Iskusni Kris Singlton nedavno je doživeo srčani udar, na sreću, Amerikanac je se polako oporavlja i pušten je na kućno lečenje, objavio je njegov klub Efes.

 

 

Tridesetrogodišnji krilni centar je posle srčanog udarac hitno prebačen u bolnicu, gde je zadržan na prismotri, rezultati su potom pokazali da je sve u redu sa košarkašem, ali je on ipak još neko vreme ostao u bolnici radi preventive.

Singlton se zadržao dva dana u bolnici, a danas je Efes izdao saopštenje u kom kaže da je košarkaš sada na kućnom lečenju.

Što se samog Krisa Singltona tiče, on je u Efesu od 2019. godine i već je ostavio dubok trag u turskom timu sa kojim se dva puta popeo na krov Evrope, a osvojio je i po jedno prvenstvo i kup Turske.

Pre toga bio je član Barselone, Panatinaikosa i Lokomotive Kubanj u Evropi, Vašingtona i Oklahome u NBA ligi, a igrao je i u šampionatu Kine.

Sa Panatinaikosom je osvojio dve titule i jedan kup Grčke, a sa Barselonom ima jedan trofej u kupu Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading