SLAVNI TENISER PREŽIVEO MASAKR! Detinjstvo Đokovićevog prijatelja obeležila TRAGEDIJA: Poznavao sam UBICU!

Autor:

Sport

04.05.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Marej prošao je kroz pakao i još nosi traume zbog te situacije.

SLAVNI TENISER PREŽIVEO MASAKR! Detinjstvo Đokovićevog prijatelja obeležila TRAGEDIJA: Poznavao sam UBICU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Endi Mari

Sreda 3. mart 2023. godine najcrnjim slovima biće upisani u istoriju Srbije.

Velika tragedija zadesila je našu zemlju kada je učenik OŠ "Vladislav Ribnikar" ušao u ustanovu naoružan i tu ubio osam đaka i pripadnika obezbeđenja.

Masakr je pogodio sve, kako u Srbiji, tako i u regionu i Evropi, a slična užasna tragedija desila se i 1996. godine u Škotskoj. Jedan od aktera bio je i veliki prijatelj Novaka Đokovića, Endi Marej.

Tada je 43-godišnji Tomas Hamilton uleteo u jednu školu i počeo nasumično da puca. Ubio je 16 đaka uzrasta pet i šest godina i jednu učiteljicu (45) da bi na kraju presudio i sebi. Marej je bio u susednoj učionici i jednom prilikom otvorio je dušu te je rekao da i dalje vuče traume zbog ovog slučaja.

Tenis mi je u životu toliko važan i zbog te traume iz Danblejna. Siguran sam da je svoj deci bilo teško, iz različitih razloga. Znali smo tog čoveka, kada bismo išli u dečji klub, on je bio sa nama u autobusu - istakao je jednom prilikom Endi Marej.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej

 

Podsetimo, osmoro učenika i radnik obezbeđenja ubijeni su juče u pucnjavi u OŠ "Vladisalav Ribnikar" u Beogradu, a još šest učenika i profesorka su povređeni. Policija je uhapsila dečaka koji je osumnjičen za napad u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading