DANAS VAS JE VIŠE TAMO KOD TEBE, DANAS HILJADE NAS PLAČE ZA SVIMA VAMA: Potresne reči Igora Jurića na 24 rođendan ubijene ćerke Tijane (FOTO)

Autor:

Hronika

04.05.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen otac se u poruci ćerki osvrnuo i na masakr koji se juče dogodio u školi Vladislav Ribnikar.

DANAS VAS JE VIŠE TAMO KOD TEBE, DANAS HILJADE NAS PLAČE ZA SVIMA VAMA: Potresne reči Igora Jurića na 24 rođendan ubijene ćerke Tijane (FOTO)

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Privatna arhiva

Igor Jurić, otac Tijane Jurić koja je oteta i brutalno ubijena, čestitao je ćerki rođendan potresnom porukom.

Tijana bi danas napunila 24 godine, a njen otac se u poruci osvrnuo i na nezapamćen masakr koji se juče dogodio u Osnovnoj školi na Vračaru, gde je dečak Kosta Kecmanović ubio osmoro dece, čuvara i ranio još nekoliko osoba.

- Srećan ti rođendan Tijana. Danas bi napunila 24 godine. Danas vas je više tamo kod tebe… Danas hiljade nas plače za svima vama. Nismo vas sačuvali. Sačuvajte vi nas. Oprostite. Pomozite. Da se nikad više ne ponovi. Da vaše žrtve ne budu uzaludne- napisao je Jurić na Tviteru.

 

 

On je objavio i fotografiju ćerke Tijane, ali i skupa koji je sinoć održan u Beogradu u znak sećanja na žrtve užasnog masakra u školi.

Podsetimo, Tijana Jurić ubijena je u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku kod Subotice. Mesar iz Surčina Dragan Đurić kolima je presreo Tijanu Jurić, koja se vraćala sa seoskog turnira. Devojčicu je udario kolima, a potom je ubacio u vozilo i ubio je. Njeno telo je zakopao na smetlištu u naselju Čonoplja, podseća Telegraf.

Tijanino telo nađeno je 7. avgusta, a Đurić je tada uhapšen. Godinu dana kasnije osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina.

 

Srbiju je juče potreslo i nezapamćeno ubistvo u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru, kada je učenik Kosta Kecmanović ubio devetoro ljudi, od toga osmoro dece i domara, radio nastavnicu istoriju i još nekoliko dece.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading