DRAMA RUSA NA 1. MAJ: Danil Medvedev je UDARNA VEST u Madridu!

Autor:

Sport

01.05.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret u glavnom gradu Španije.

DRAMA RUSA NA 1. MAJ: Danil Medvedev je UDARNA VEST u Madridu!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Mastersa u Madridu, dramatičnom pobedom nad sunarodnikom Aleksanderom Ševčenkom rezultatom 2:1.

Drama u španskoj prestonici trajala je dva sata i 42 minuta, a po setovima je bilo 4:6, 6:1, 7:5 u korist drugog nosioca.

Ševčenko je šokirao rivala osvojivši prvi period igre, a bivši svetski broj 1 prikazao je svoj najbolji tenis u drugom, koji je dobio sa ubedljivih 6:1.

Treći set je bio posebno buran, budući da je autsajder u dva navrata sticao brejk viška, zaključno sa 4:2. Medvedev je zaigrao na svom nivou u trenucima kada je bio na ivici eliminacije, a kada se činilo da će sve biti rešeno u taj-brejku ponovo je oduzeo servis Ševčenku i rutinski odservirao za prolaz dalje.

 

 

Moskovljanin će se za plasman u četvrtfinale turnira iz serije 1000 boriti sa pobednikom duela Aleks De Minor - Aslan Karacev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading