GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! TSC poslao poruku UPOZORENJA navijačima Partizana!

Autor:

Sport

01.05.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a ugostiće Partizan u 33. kolu Mozzart Superlige Srbije (19.00).

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! TSC poslao poruku UPOZORENJA navijačima Partizana!

Foto: Starsport

Derbi u Bačkoj Topoli može da definitivno odredi sudbinu crno-belih, koji bi u slučaju poraza i definitivno ispali iz trke za osvajanje druge pozicije i mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Tim povodom rukovodstvo TSC-a izdalo je saopštenje, u kome apeluje na navijače Partizana da korektno navijaju.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Poštovani posetioci današnje fudbalske utakmice, imajući u vidu da je Disciplinska komisija FSS dana 27.03.2023. godine, zbog prekršaja svojih navijača učinjenih na prvenstvenoj utakmici 30. kola Super lige između FK Čukarički – FK Partizan, koji na utakmicu dođu u sopstvenoj organizaciji a sa jasno istaknutim obeležjem ovog kluba (zastavom, dresom, šalom, kapom i dr.). S tim u vezi, molimo Vas da prilikom dolaska na stadion ispoštujete napred navedeno i da na taj način na obostrano zadovoljstvo izbegnemo pojavu eventualno neprijatnih situacija u vidu zabrane prisustva današnjoj utakmici. Unapred zahvalni, FK TSC - stoji u objavi superligaša iz Bačke Topole.

Foto: Starsport

 

Izabranici Igora Duljaja su trenutno na petom mestu sa 58 bodova, TSC je na deobi drugog mesta sa Čukaričkim, jer obe ekipe imaju po 65 poena, dok je četvrta Vojvodina sa 61 bodom.

Partizan je u poslednja četiri meča doživeo tri poraza, pa bi novi označio kraj snova o plasmanu u kvalifikacije za najelitnije klupsko takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading