SAZNAJEMO: Novak NIJE ZAMERIO Dodiku!

Autor:

Sport

26.04.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina digla se posle reči predsednika Republike Srpske o porodici Đoković.

SAZNAJEMO: Novak NIJE ZAMERIO Dodiku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Slučaj Dodik - Đokovići potresao je region.

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, napravio je veliki skandal gostujući u "Oko magazinu" na Radio televiziji Srbije, kada je, u trenutku dok je mislio da su kamere isključene, žestoko kritikovao porodicu Đoković.

Mogu ti reći ovi Đokovići su malo teški u pi*ku materinu. Uff... Znaš, to sve ljudi doživljavaju na emociju, al' kad uđeš u posao, au... Ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to... On izgubi u četvrtfinalu. A mi sve bazirali... - istakao je Milorad Dodik pre nego što je snimak prekinut.

Snimak je ubrzo postao viralan, Srđan Đoković nije želeo da nastavlja raspravu, a sam Milorad Dodik osuo je paljbu po RTS-u zbog čitavog slučaja.

Iz izvora bliskog porodici Đoković saznali smo da neće zameriti Dodiku na ovim rečima i da najbolji teniser planete i njegova familija ne smatraju da je sve to upućeno njima, te da je čitav slučaj prenaglašen i da pravog problema nema.

Podsetimo, porodica Đoković organizovala je Srpska open u Banjaluci, a prelepe slike sa ovog turnira obišle su planetu. Turnir je završen pobedom Dušana Lajovića koji je u finalnom meču savladao Rusa Andreja Rubljova. Novak Đoković je takmičenje završio u četvrtfinalu porazom upravo od osvajača trofeja, Lajovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Petar

26.04.2023 14:10

Svi su očekivali da Novak osvoji turnir i da bude opštenarodno veselje.

Glas ISKRENOG coveka

26.04.2023 14:41

Ko pumpa ove STVARI. Dodik je uvek bio UZ DJOKOVICA !Neko zeli HAOS. Opet UDBA I BIA mesetare.Jadnici.

STEFAN MASKOTA SRECE LJUBAVI

26.04.2023 15:02

Normalno jer DODIK VOLI I POSTUJE NOVAKA. CEDNA DUSA.

Miša

26.04.2023 22:58

Zna on kakvi su. Ali ne može iz tog kola da izađe.