SKANDAL POTRESA REGION! Žestoke UVREDE Bosanaca posle Srpska opena: Skini "ČETNIČKU MAJICU", mogao si i KOKARDU da staviš!

Autor:

Sport

25.04.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo prelazi granice normalnog.

SKANDAL POTRESA REGION! Žestoke UVREDE Bosanaca posle Srpska opena: Skini "ČETNIČKU MAJICU", mogao si i KOKARDU da staviš!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Damir Džumhur

Damir Džumhur najbolji je teniser Bosne i Hercegovine, ali se posle nedavno završenog Srpska opena našao na meti javnosti u svojoj zemlji.

On je doživeo žestoke uvrede takozvanih navijača i to zbog majice koju je u Banjaluci nosio.

Džumhur je igrao u majici koja je na sebi imala crvenu, plavu i belu boju što su boje koje se nalaze i na zastavi Srbije.

Vidi klošara u kakvoj majici igra - napisao je jedan korisnik Tvitera kao opis uz fotografiju tenisera.

 

 

Usledili su i jezivi komentari.

"Kad je već prihvatio da igra, mogao je i kokardu nabiti na glavu; Vojin Mijatović za Damira Džumhura. Odličan prelazni rok ja bih rekao; Žena mu šef; Slučajnost, na Srpska open, Damir u četničkoj trobojka majici sa Cecom koja se ori sa tribina", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Džumhura je u četvrtfinalu izbacio Andrej Rubljov, kasnije finalista turnira u Banjaluci. Rus je u finalnom meču poražen od Srbina Dušana Lajovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Milan

25.04.2023 23:12

Nikad ovde nece biti dobro dok je ovakvih budala nacionalistickih i sa jedne i sa druge strane