NOVAK APLAUDIRAO DUCIJU, PA MU ČESTITAO TITULU! Đoković ostavio MOĆNU PORUKU Lajoviću! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta eliminisan je u četvrtfinalu Srpska opena od Ducija, ali nije krio oduševljenje što je njegov veliki prijatelj osvojio titulu.

NOVAK APLAUDIRAO DUCIJU, PA MU ČESTITAO TITULU! Đoković ostavio MOĆNU PORUKU Lajoviću! (VIDEO)

Foto: Starsport

Novak Đoković i Dušan Lajović

Pobedom nad braniocem titule Andrejem Rubljovim iz Rusije, Lajović je osvojio svoju prvu titulu na turniru iz serije 250 (Srpska open), a njegov trijumf oduševio je i prvog reketa ATP liste.

Iako je Novak Đoković poražen u četvrtfinalu upravo od saigrača iz Dejvis kup reprezentacije, ni tokom meča nije krio sreću zbog Ducijevih sjajnih poteza.

Više puta dok je trajao duel, Nole je aplaudirao Staropazovčaninu, bodreći ga da istraje u velikoj borbi protiv nedavnog pobednika na Mastersu u Monte Karlu.

Podrška Đokovića urodila je plodom, pošto je Dušan Lajović izdržao sve naltete Rusa i na kraju podigao šampionski pehar.

Posle meča Dušana i Andreja, Novak Đoković se oglasio i na društvenim mrežama, pa je na svom Instagram profilu čestitao Lajoviću na osvojenoj tituli.

Foto: printscreen/instagram

 

Uz emotikone najjači, aplauze, pobednički pehar i tenisku lopticu, Đoković je odao priznanje novom šampionu Srpska opena Dušanu Lajoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading