GOTOVO JE - ŠPANIJA U SUZAMA: Rafa Nadal se POVUKAO

Autor:

Sport

14.04.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bik sa Majorke" razočarao je navijače.

GOTOVO JE - ŠPANIJA U SUZAMA: Rafa Nadal se POVUKAO

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španac Rafael Nadal već neko vreme se muči sa povredom.

Poslednji meč "Bik sa Majorke" odigrao je još početkom godine u Australiji kada je na prvom grend slemu sezone poražen od Amerikanca Makenzija Mekdonalda sa 3:0 (6:4, 6:4, 7:5).

Od tada, pa do danas Nadal se muči sa povredom zbog koje je propustio i Masters u Monte Karlu, a sada je razočarao navijače jer je objavio da ga neće biti ni u Barseloni.

Barselona je poseban turnir za mene. Još nisam spreman i zato ću nastaviti da se pripremam za povratak na takmičenja - napisao je Nadal na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Nadal je Barselonu osvajao 12 puta, centralni stadion na kompleksu u Kataloniji nosi njegovo ime i izvesno je da bi bio veliki favorit u kom god stanju da dođe na ovaj turnir. Ipak, sada će priliku da osvoje trofej imati neki drugi igrači, a Rafa će pokušati da se spremi za Rolan Garos gde bi mogla da se vodi odlučujuća bitka za GOAT priznanje između njega i Novaka Đokovića.

Podsetimo, trenutno obojica imaju po 22 grend slem trofeja i u Parizu bi neko mogao da stigne do velike prednosti u pisanju istorije.

Turnir u Barseloni na programu je od 15. do 23. aprila, dok će se Rolan Garos odigrati od 28. maja do 11. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading