ŠOK! Nadal se POVUKAO sa još jednog turnira! Agonija Rafe se NASTAVLJA!

Autor:

Sport

12.04.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal najverovatnije neće igrati na turniru u Barseloni sledeće nedelje, piše madridski sportski list Marka.

ŠOK! Nadal se POVUKAO sa još jednog turnira! Agonija Rafe se NASTAVLJA!

Foto: Tanjug/AP

Nadal posle eliminacije od Mekdonalda

U tekstu posvećenom oporavku Nadala od povrede, "Marka" tvrdi da su šanse da osvajač 22 grend slem titule odustane od učešća na turniru u Barseloni veće od 90 odsto.

Navodi se da je Rafa odlučio da dodatno radi na oporavku da bi bio sto odsto spreman za njemu najvažniji turnir sezone - Rolan Garos, gde će krajem maja i početkom juna pokušati da osvoji 15. titulu.

"Marka" navodi da će se Nadal tenisu vratiti 26. aprila, na Mastersu u Madridu.

Španac nije odigrao nijedan takmičarski meč od povrede u drugom kolu Australijan opena u januaru.

 

 

Tada je poražen od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda i posle Melburna je izgubio 1.955 bodova, što ga je koštalo ogromnog pada na ATP listi.

"Kralj šljake" je trenutno čak na 15. mestu najboljih tenisera sveta i trenutno ima 4.445 bodova manje od prvog reketa Srbije Novaka Đokovića koji suvereno vlada "belim sportom".

Nadalu predstoji odbrana titule na Rolan Garosu, pošto je prošle sezone u finalu počistio Kaspera Ruda iz Norveške sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:0), ali je veliko pitanje koliko će biti spreman za svoj omiljeni turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
tomi

13.04.2023 06:09

belo nije vise kao sto je bilo!