NESPORTSKI I BAHATO: Novakov rival pokazao TAMNU stranu - pogledajte SRAMOTNI potez Lorenca Musetija (VIDEO)

Autor:

Sport

12.04.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska javnost iznenađena potezom mladog Italijana.

NESPORTSKI I BAHATO: Novakov rival pokazao TAMNU stranu - pogledajte SRAMOTNI potez Lorenca Musetija (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lorenco Museti

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću će protivnik u trećem kolu mastersa u Monte Karlu biti Italijan Lorenco Museti koji je pokazao da je u dobroj formi pred duel sa prvim reketom sveta. Dvadesetjednogodišnjak je do okršaja sa našim asom došao tako što je savladao sunarodnika Luku Nardija 6:0, 6:0.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lorenco Museti

Museti je bio dominantan protiv Nardija koji važi za novu nadu italijanskog tenisa. Međutim, mnoge je iznenadio i njegov potez posle samog meča kada je snažno urliknuo, što je okarakterisano i kao nesportski gest.

 

 

Na kraju je nejasno i da li između dvojice tenisera postoji nešto lično, o čemu se ne zna, pa je usledilo ovakvo slavlje ili je to samo bio znak da je zadovoljan partijom pošto je u poslednje vreme igrao veoma promenljivo i beležio poraze čak i od dosta slabije rangiranih tenisera.

Podsetimo, najbolji teniser planete Novak Đoković, meč osmine finala mastersa u Monte Karlu protiv Italijana Lorenca Musetija odigraće sutra oko 15 časova, saopštili su organizatori turnira na zvaničnom sajtu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading