POTVRĐENO! Novak Đoković pred VELIKIM IZAZOVOM!

Autor:

Sport

11.04.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete zna svoje dalje planove.

POTVRĐENO! Novak Đoković pred VELIKIM IZAZOVOM!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković u utorak, ne pre 14 časova, kreće u bitke za trofej na Mastersu u Monte Karlu.

Najbolji teniser planete u drugoj rundi igraće protiv Rusa Ivana Gahova, trenutno 186. igrača na ATP listi, koji je do glavnog žreba stigao preko kvalifikacija, a zatim je u prvom kolu savladao Amerikanca Makenzija Mekdonalda sa 2:1.

Nole je veliki favorit na ovom meču i sve osim njegove pobede bila bi senzacija, tu dileme nema. Dok čeka da izađe na teren, Đoković je dobio nove vesti, ovog puta iz Rima.

Srbin se našao na listi učesnika za turnir u "večnom gradu" koji se održava od 10. do 21. maja i potvrđeno je da će Đoković pokušati da odbrani titulu koju je osvojio prošle godine pobedom protiv Stefanosa Cicipasa.

 

 

Đoković će biti prvi nosilac na turniru, a pored njega i Cicipasa od bitnijih igrača tu su i Karlos Alkaras, Kasper Rud, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Feliks Ože-Alijasim, Janik Siner, Holger Rune, Tejlor Fric, Frensis Tajfo, Hubert Hurkač, Kameron Nori, te Rafael Nadal koji je uoči turnira u italijanskoj prestonici na tek 15. mestu ATP liste.

Od srpski tenisera u Rimu ćemo gledati i Miomira Kecmanovića, Lasla Đerea i Dušana Lajovića koji su se našli među 72 imena sa zvanične liste učesnika.

Dakle, Novak zna planove za nastavak sezone i videćemo da li će uspeti da stigne do nove titule u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading