BOG I BATINA: Novak nastavlja svoju DOMINACIJU svetskim tenisom!

Autor:

Sport

10.04.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je lider ATP liste sa 7160 bodova, Karlos Alkaraz ima 6780, a treći je branilac titule u na mastersu u Monte Karlu Stefanos Cicipas sa 5770.

BOG I BATINA: Novak nastavlja svoju DOMINACIJU svetskim tenisom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srbin je i dalje najbolji! Novak Đoković počeo je 382. nedelju na vrhu ATP liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković je lider sa 7160 bodova, Karlos Alkaraz ima 6780, a treći je branilac titule u na mastersu u Monte Karlu Stefanos Cicipas sa 5770.

U prvih deset su još Kasper Rud, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Feliks Ože-Alijasim, Janik Sinr, Holger Rune i Tejlor Fric. Rafael Nadal je pao na 15. mesto, Španac će propustiti turnir Monte Karlo.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović je napredovao do 34. pozicije, Laslo Đere je 62, Dušan Lajović je 69, a Filip Krajinović 78.

Podsetimo, Novak Đoković je prvi favorit za titulu u Monte Karlu, pošto su igranje ranije otkazali pomenut Rafael Nadal, koji je ovde slavio čak 11 puta i njegov zemljak Karlos Alkaraz, trenutno drugi igrač na ATP listi. Isto je uradio i talentovani Kanađanin Feliks Ože-Alijasim. 

Masters u Kneževini na programu je od 9. do 16. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading