VELIKO SLAVLJE: Ogroman uspeh, ovo mu se dešava prvi put u karijeri!

Autor:

Sport

10.04.2023

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi lični rekord i nova titula u profesionalnim vodama.

VELIKO SLAVLJE: Ogroman uspeh, ovo mu se dešava prvi put u karijeri!

Foto: Tanjug/AP

Američki teniser Frensis Tijafo osvojio je turniru iz serije 250 u Hjustonu, pošto je u finalu pobedio Tomasa Ečeverija sa 7:6 (7-1), 7:6 (8-6). Momku iz Merilenda ovo je druga titula u karijeri, posle Delrej Biča 2018. godne.

 

 

- Ne znam te tako dobro, ali posle danas te poznajem jako dobro. Bio je ovo totalni rat i neverovatno finale - obratio se Tijafo Argentincu tokom ceremonije.

Prvi put je bio prvi nosilac u karijeri, a 25-godišnji Amerikanac titulom je osigurao 11. mesto na svetu, novi lični rekord.

Uzbudljiv je bio taj brejk drugog seta, u kojem je Tijafo nadoknadio 3-5, da bi na 5-5 i na 6-6 dobio duge razmene i potom realizovao drugu meč loptu.

Frensisov najveći uspeh na grend slem turnirima je polufinale Otvorenog prvenstva SAD-a 2022. godine, kada je na tom putu u osmini finala pobedio Rafaela Nadala.[

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading