BRITANAC HOĆE DA SE TRAMPI SA NOVAKOM: Velika legenda svetskog sporta ŽESTOKO NAHVALILA Đokovića!

Autor:

Sport

08.04.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči proslavljenog šampiona o Srbinu.

BRITANAC HOĆE DA SE TRAMPI SA NOVAKOM: Velika legenda svetskog sporta ŽESTOKO NAHVALILA Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom polufinala Australijan opena

Legendarni snuker igrač Roni O'Saliven izrazio je svoje divljenje dostignućima najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića.

Proslavljeni Britanac je Noleta opisao kao "fenomenalnog i neverovatnog sportistu", uz dodatak da bi se rado menjao sa njim.

On je fenomenalan. Volim da gledam tenis, volim da pratim njegovu karijeru, očigledno volim da gledam i Federera, Nadala, tri najveća igrača svih vremena, ali po mom mišljenju će Novak biti kralj svih njih. Radi neverovatne stvari na terenu, jednostavno – šampion je šampion - naveo je O'Saliven za "Sportal", a potom je nastavio:

Svaka osoba, bilo da ste fudbaler, golfer, teniser, hokejaš, koji god sport da igrate, svi gledaju u Đokovića kao najboljeg, jednog od najvećeg u sportu, bilo kom sportu. Šta je on uspeo u tenisu, šta je sve ostvario, šta sve nastavlja da radi... On je fenomenalan igrač.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković je fenomen - Roni O'Saliven

Iako je sedmostruki svetski šampion, britanski snukeraš bi želeo da ima tenisku karijeru, poput Srbinove.

Ne znam kakav je u snukeru, ali nisam siguran da ne igra mnogo snuker. Pazite, ako ste dobri u jednom sportu, onda ste uglavnom dobri i u ostalim. Menjao bih karijere sa njime, da tako postavimo stvari. Voleo bih da ja radim ono što on radi na teniskom terenu, više nego ono što ja radim u snukeru. Igraju na sjajnim stadionima, na Grend slemovima, na svim velikim turnirima. Težak je život kada ste teniser, ali kada ste na vrhu, kada igrate na mestima na kojima igrate, to je sjajno - podvukao je O'Saliven.

Podsetimo da vlasnika 22 grend slem titule naredne nedelje čeka izazov na šljaci u vidu takmičenja na Mastersu u Monte Karlu, a odlukom žreba na startu će ukrstiti rekete sa Amerikancem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading