POČINJE POHOD NA DUBAI: Poznat termin prvog meča Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

27.02.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je obradovala sve navijače u Srbiji.

POČINJE POHOD NA DUBAI: Poznat termin prvog meča Novaka Đokovića!

Foto: ST/N. Mutić

Srpski teniser Novak Đoković u utorak započinje svoju misiju na turniru u Dubaiju, a prvi rival će mu biti češki teniser Tomaš Mahač.

Čeh je prošao kvalifikacije, i izborio plasman u glavni deo žreba turnira iz kategorije 500, međutim, žreb mu nije bio naklonjen, pa ga već u prvom kolu čeka duel sa našim asom, koji je postavljen za prvog nosioca.

Đoković je do sada pet puta osvajao trofej u Emiratima, a sada je saznao i termin kada će krenuti u pohod na šestu titulu u Dubaiju. Prema rasporedu koji su objavili organizatori turnira, Novak će svoj meč igrati na glavnom terenu, od 16 časova.

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković juri šesti trofej u Dubaiju

Pre njega su zakazani dueli Feliksa Ožea Alijasima, koji će igrati protiv Amerikanca Maksa Kresija, kao i meč u kom će snage odmeriti Danil Medvedev, verovatno najveći protivnik srpskog tenisera, i Mateo Arnaldi, italijanski igrač.

Program će u Dubaiju zatvoriti Poljak Hubert Hurkač, kog na startu turnira očekuje duel sa ruskim igračem Aleksandrom Ševčenkom, koji je u glavni žreb turnira ušao nakon što se povukao Endi Marej.

Ukoliko savlada Mahača, protiv kog je veliki favorit, Novak će u narednom kolu igrati protiv Holanđanina Talona Grikspora, koji je ranije tokom dana, posle velike borbe, savladao Konstanta Lestijena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading