VERUJE U TEORIJE ZAVERE: Šok odgovor na pitanje DA LI JE ZEMLJA RAVNA PLOČA!

Autor:

Sport

23.02.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati as se ne libi da iznese svoj stav, a zbog ovoga će tek biti predmet podsmeha.

VERUJE U TEORIJE ZAVERE: Šok odgovor na pitanje DA LI JE ZEMLJA RAVNA PLOČA!

Foto: Tanjug/AP

Finalisti Vimbldona, Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser Nik Kirjos navikao nas je na "gafove", a sada je ponovo "šokirao" svetsku javnost. Kontroverzni Australijanac se dotakao "andergraund" tema, poput verovanja u "ravnu Zemlju", čime je donekle potvrdio da je pobornik teorija zavere.

As iz Kambere je najpre odgovorio na pitanje o piramidama, uz svoju verziju cele priče.

Ne mislim da su piramide izgrađene od strane ljudske ruke. Vrata su velika, a nama ljudima nisu potrebna tolika - naveo je Kirjos, potom prešavši na odgovor o obliku naše planete.

 

 

Ne znam više u šta da verujem. Mogli bismo o tome da pričamo satima - rekao je australijski igrač, koji je još dodao da je uveren da su Amerikanci lažirali sletanje na Mesec 1969. godine.

Prošlogodišnji finalista Vimbldona nedavno je poručio da je ubeđen da će osvojiti grend slem trofej do kraja karijere, uz konstataciju da je sam kriv za poraz od Novaka Đokovića na londonskoj travi - 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading