POČISTIO NOVAKA PA ZAPEVAO! Njegove reči čulo preko MILION ljudi! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važio je za veliku nadu svetskog tenisa, ali je odlučio da reket zameni mikrofonom.

POČISTIO NOVAKA PA ZAPEVAO! Njegove reči čulo preko MILION ljudi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Lorenco Sonego

Da li se sećate Lorenca Sonega?

Ovaj 27-godišnji Italijan važio je za veliku nadu svetskog tenisa, pa je tako 2020. godine u četvrtfinalu turnira u Beču uspeo da počisti Novaka Đokovića sa 6:2, 6:1 i najavi veliku karijeru.

Nju ipak nije ostvario, te je trenutno 60. igrač planete, a Nole mu se osvetio u Rimu 2021. godine kada ga je pobedio sa 2:1 (6:3, 6:7, 6:2) u polufinalu. I pošto nije uspeo da se probije u sam vrh svetskog tenisa (najbolji plasman bilo mu je 21. mesto), Lorenco Sonego je rešio da se lati mikrofona i pokaže šta zna. A definitivno mnogo zna!

Njegova numera Un solo secondo" ("Samo jedan sekund") koju je ottpevao sa AlterEdom na platformi "Spotifaj" ima preko milion pregleda i postala je megahit!

Pesmu je zvanično postavio na sve kanale u avgustu 2021. godine i tek sada je stekla pravu popularnost. Sada će definitivno imati više prostora da se posveti muzici kada je video da mu leži i da stiče popularnost.

Ipak, ne može da se kaže da Sonego nije profitirao od tenisa jer je tokom karijere zaradio preko četiri miliona evra, ali je za to vreme uspeo da stigne samo do tri titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading