PEPE IMAZ ZAPALIO TENISKI SVET: Evo šta je rekao o svom uticaju na Novaka!

Autor:

Sport

15.02.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac, kojeg mnogi ne vole, govorio o Novaku.

PEPE IMAZ ZAPALIO TENISKI SVET: Evo šta je rekao o svom uticaju na Novaka!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Pepe Imaz

Pepe Imaz je jedna od najomraženijih ličnosti u Srbiji, jer su ga ljubitelji i navijači Novaka Đokovića videli kao glavnog krivca za Noletove loše rezultate tokom jednog perioda njegove karijere.

Španski guru je u intervjuu za špansku Marku o Novaku govorio samo lepe reči.

- Novak je tip čoveka koji stalno želi da napraduje, i to je jedna od najvećih karakteristika Đokovića. I to ne samo u tenisu, već da se razvija i što se tiče života i zbog toga je on tako velika ličnost - rekao je Imaz.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

On je priznao da Srbina poznaje dugi niz godina, ali i da nikada nije imao veliki uticaj na njega.

- Nikad ja nisam bio neko ko je uticao na njegov tenis, a kamoli život. Želeo bih da se zna, da ja nisam neko ko zna više i da ga učim nekim stvarima. Niti sam ja neko ko mu daje savete. Mi razmenjujemo mišljenja, i to na obostrano zadovoljstvo. Iako ljudi širom sveta imaju totalno drugačiju percepciju naših odnosa. Ja sam obično ljudsko biće, isto što je i Novak.

Pepe Imaz se osvrnuo na 2022. godinu koja je bila izuzetno turbuletna za Đokovića u svakom pogledu.

- Zamislite da neko vama zabrani da radite ono što želite, a pritom niste odgovorni za tako nešto. To nije samo vezano za tenis, već i za neke ljudske stvari. Možete da zamislite kroz šta je on prolazio. Opet moram da istaknem da je za neke to bilo ispravno, za neke nije. Moramo ponovo da ponovim, on je ljudsko biće od krvi i mesa i sve to ga je strašno pogodilo. To je bila Novakova najteže godina, kako sa sportske strane, tako i sa ljudske - zaključio je Imaz. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading