NADAL SE POVUKAO! Zvanično - povreda BILA JAČA, Španac otvorio karte i OTKRIO planove!

Autor:

Sport

14.02.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bika sa Majorke" nećemo gledati na turnirima u Dohi i Dubaiju.

NADAL SE POVUKAO! Zvanično - povreda BILA JAČA, Španac otvorio karte i OTKRIO planove!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Nekada prvi reket sveta, a sada šesti igrač planete, Španac Rafael Nadal, otkrio je planove za nastavak sezone.

"Bik sa Majorke" povukao se sa turnira u Dohi i Dubaiju, a sve zbog povrede kuka sa kojom se muči već neko vreme. On se povredio tokom Australijan opena i tada je bilo jasno da ga čeka duga pauza, a predviđanja su bila da dva meseca neće biti na terenu.

Bilo je za očekivati da Nadala neće biti na turniru u Dohi koji počinje 20. februara i Dubaiju čiji je start sedam dana kasnije, a zvanična potvrda stigla je ovog utorka. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

I dalje postoji šansa da Nadal bude spreman za masterse u Indijan Velsu ili Majamiju, ali je izvesnije da će se na teren vratiti u Monte Karlu.

Ove sezone Nadal i Đoković mogli bi za sva vremena da stave tačku na pitanje - ko je najbolji teniser u istoriji. GOAT trka traje, a Nole se osvajanjem Australijan opena izjednačio sa Rafom po broju grend slem trofeja i trenutno ih obojica imaju po 22. 

Priliku da prestigne Nadala Đoković će imati već na Rolan Garosu, ali je poznato da je to Rafin "domaći teren" te se očekuje velika borba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading