NOVAKOV NAJVEĆI KRITIČAR PONOVO U AKCIJI: Žestoko udario po Srbiji i Đokoviću!

Autor:

Sport

06.02.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ben Rotenberg lupio, pa ostao živ.

NOVAKOV NAJVEĆI KRITIČAR PONOVO U AKCIJI: Žestoko udario po Srbiji i Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković vratio se na prvo mesto ATP liste.

Najbolji srpski teniser ponovo je svetski reket broj jedan, a sve zahvaljujući fenomenalnim partijama na Australijan openu koji je osvojio po deseti put.

Nalazi se Nole u centru pažnje svih svetskih medija, a njegov najveći kritičar, Ben Rotenberg, ponovo je krenuo u akciju. On je dao izjavu koja je u najmanju ruku - diskutabilna!

Novak Đoković je veoma vezan za svoju domovinu i navijače, to nije nešto što smo danas saznali. Nole ima veoma jaku vezu sa srpskim narodom i znamo koliko nacionalizam preovladava u tim krajevima. Mislim da nijedan teniser nikada nije bio vezan za svoju zemlju kao Đoković - rekao je Rotenberg, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- On je skoro kao mesija u Srbiji, pošto je postao jedan od najvećih tenisera svih vremena. Za mnoge je Đoković taj koji je spasio Srbiju od zaborava. Taj osećaj doprinosi da je klima uvek napeta. Sa moje tačke gledišta, bilo bi preporučljivo da snizite temperaturu što je više moguće. Govorimo o sportu.

Poznat je Rotenberg kao čovek koji često zna da napadne Novaka bez razloga, a ovo je bila još jedna, ne toliko pametna izjava o najboljem srpskom teniseru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Saja

06.02.2023 21:26

Šta je loše rekao?

Petar J. Vetar

07.02.2023 06:35

@Saja - Никад Сафете(Сајо) нећеш то разумети.