ZGODNA RUMUNKA NE KRIJE: Gledam Novaka kako bi mi bilo bolje!

Autor:

Sport

02.02.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna Andrea je prosto oduševljena srpskim teniserom.

ZGODNA RUMUNKA NE KRIJE: Gledam Novaka kako bi mi bilo bolje!

Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea

Andrea Prisakariju

Prelepa rumunska teniserka Andrea Prisakariu nikada nije krila koliko se divi najboljem igraču planete Novaku Đokoviću.

Ona je sada otkrila da je na nedavnom Australijan openu pratila samo mečeve srpskog tenisera.

- Gledala sam AO, ali samo one mečeve na kojima je Đoković igrao. On je veoma snažan i čvrst lik, neverovatnog uma. Ne mogu da nađem reči da ga opišem. Lično, kad mi je teško, gledam njegove snimke na Jutjubu da mi bude bolje - rekla je Andrea za "GSP" i dodala:

- Ono što mu se desilo prošle godine činilo mi se kao izganstvo iz našeg sveta, sporta. Nije bilo lako, samo on zna kroz šta je prošao. Mogu da zamislim samo. Ali da dođete ove godine, pobedite i pokažete ko je gazda... To je bilo senzacionalno! On takođe pokazuje kakav su emotivan uticaj na njega imali svi događaji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ona je na kraju zaplakala zajedno sa Novakom.

- Ta reakcija na kraju me je rasplakala. Plakala sam glasno 10 minuta. Možete samo da zamislite koliko je uložio te godine kada nije ni igrao. Dođe, počne godinu onako pripremljen kao on... To je nešto što 0,1 odsto ljudi može da uradi, to je retkost.

Andrea veruje da će na kraju svega Đoković imati više grend slemova od Rafaela Nadala.

- Trenutno je izjednačen, ali će ga lako nadmašiti sa još tri, četiri ili pet GS. Ne znam u kakvoj će fizičkoj formi biti Rafa. Naravno, i on je veliki šampion. Divila sam se Špancu zbog odlučnosti i sirovog rada koji pokazuje svaki dan. Federer je imao talenat i eleganciju. Zatim dolazi Đoković koji je kombinacija njih dvojice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading