KRAJ SNA U MELBURNU: Đoković saznao KLJUČNU INFORMACIJU pred nastavak Australijan opena!

Autor:

Sport

25.01.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nešto više od tri časa žestoke borbe na Rod Lejver areni, srpski teniser Novak Đoković saznao ime potencijalnog rivala u polufinalu AO.

KRAJ SNA U MELBURNU: Đoković saznao KLJUČNU INFORMACIJU pred nastavak Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Bajku mladog Amerikanca Bena Šeltona u Melburnu okončao je njegov sunarodnik Tomi Pol.

Trenutno 35. reket sveta obezbedio je plasman u polufinale Australijan opena, gde će se sastati sa boljim iz duela Novak Đoković - Andrej Rubljov, koji možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

Američki dvoboj na Rod Lejver areni trajao je preko tri časa, a Pol je slavio sa 3:1 (7:6 (6), 6:3, 5:7, 6:4).

On je duel otvorio osvojivši prvi set u taj-brejku (8:6), a zatim je sa jednim brejkom viška u drugom periodu igre duplirao prednost.

Šelton se vratio, kada su ga mnogi već otpisali, u dramatičnoj završnici trećeg seta, ali je već na startu četvrtog dopustio protivniku da mu oduzme servis, čime su snovi o prvom Grend slem polufinalu bili raspršeni.

 

 

Prolazak Pola sigurno otežava Noletov put ka finalu, budući da ima znatno više iskustva od Bena, koji je pre Otvorenog prvenstva Australije zauzimao tek 89. mesto na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading