NIKAKO NIJE DOBRO: Novak Đoković saznao izuzetno LOŠU vest pred svoj meč!

Autor:

Sport

24.01.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom teniseru se sprema pakao u Melburnu.

NIKAKO NIJE DOBRO: Novak Đoković saznao izuzetno LOŠU vest pred svoj meč!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u polufinale Australijan opena, nakon što je u četvrtfinalu rutinski savladao Čeha Jirija Lehečku sa 3:0 (6:3, 7:6, 6:4).

Cicipas nije imao previše težak zadatak da izađe na kraj sa jednim od najvećih iznenađenja u Melburnu, pa je posle nešto više od dva sata igre prošao među četiri najbolja na turniru, gde ga čeka okršaj sa Karenom Hačanovim.

Pitanje pobednika prvog seta rešeno je već na samom startu, kada je Grk napravio brejk, koji je zatim sačuvao do kraja seta i poveo sa 1:0.

Veću borbu videli smo u drugom delu igre, Čeh je imao i brejk prilike, ali nije uspeo da ih iskoristi, pa se otišlo do taj-brejka, koji je sa 7:2 pripao Grku, koji je tada stigao do nenadoknadive prednosti.

Imao je svoje šanse Lehečka i u trećem delu igre, tri vezane-brejk lopte u sedmom gemu, ali nije uspeo da ih iskoristi, pa je kazna stigla u desetom gemu, kada je Stefanos napravio brejk, a samim tim i stigao do maksimalne pobede.

Jasno je da ovakav ishod ne ide u prilog Novaku Đokoviću, jer je grčki teniser svakako najteži protivnik od preostalih igrača na turniru, a potencijalno finale protiv Cicipasa bi bio pravi spektakl, ali i ubedljivo najteži posao za Đokovića.

Ipak, da bi Novak stigao do finala moraće pre svega da savlada Andreja Rubljova, a zatim i pobednika meča u kom se sastaju Pol i Šeloton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading