ĐOKOVIĆ PONOVO NA UDARU: Australijanci ne prestaju sa NAPADIMA - POVREDA dovedena u pitanje!

Autor:

Sport

24.01.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ne staju sa pričama o povredi srpskog asa.

ĐOKOVIĆ PONOVO NA UDARU: Australijanci ne prestaju sa NAPADIMA - POVREDA dovedena u pitanje!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtinu finala prvog Grend slema u sezoni, nakon što je sa 3:0 savladao domaćeg tenisera Aleksa de Minora i rastužio javnost u Australiji.

Iako se očekivao teži zadatak, Novak je dominirao od prvog poena, a na kraju je protivniku prepustio svega četiri gema u meču koji je trajao jedva preko dva sata.

Odmah po završetku meča se ponovo povela debata o povredi Novaka Đokovića, a ovaj put je Tod Vudbridž, bivši broj jedan u dublu, dao sebi za pravo da komentariše ovu situaciju.

- Čim krene da trči, apsolutno deluje da nema nikakvih problema, barem po tome kako se kreće. Ne kažem da je to zavera, prilično je očigledno da je u nekakvim bolovima, ali povremeno deluje kao da ga popusti, tako da igra mirno. Ipak, to je Novak. On koristi taj vid taktike da se koncentriše, da se motiviše i videli smo ga kako kontroliše publiku. Gledali smo dugo kako to radi - rekao je Vudbridž.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u Melburnu juri desetu titulu

Sam Đoković je juče bio iznerviran pitanjima o povredi, pa je odbrusio novinarima.

- To ostavljam njima. Tim ljudima koji sumnjaju. Neka sumnjaju i dalje. Interesantno je da se samo u moju povredu sumnja, a kada se neko drugi povredi, to utiče na njih. Onda su oni žrtve, a ja sam igrač koji se pretvara. To je vrlo interesantno. Znate o kome se radi tačno  - izjavio je Novak.

Srpskog tenisera sutra očekuje meč četvrtine finala protiv Andreja Rubljova, a taj duel je na programu u 9 sati i 30 minuta po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading