DA LI ĆE NOVAK IGRATI U AMERICI? Legenda brani Đokovića, njegovo poruka UZDRMALA tenis!

Autor:

Sport

23.01.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stao uz Srbina.

DA LI ĆE NOVAK IGRATI U AMERICI? Legenda brani Đokovića, njegovo poruka UZDRMALA tenis!

Foto: Tanjug/AP

Direktor Mastersa u Indijan Velsu Tomi Has izjavio je danas u Melburnu da bi bila šteta ako srpski teniser Novak Đoković ne bi mogao da igra u SAD, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa, prenosi "Rojters".

Đoković bi mogao da propusti masterse u Indijan Velsu i Majamiju, pošto je američka vlada do aprila produžila zabranu ulaska u zemlju nevakcinisanim strancima. "Rojters" podseća da Novak prošle godine nije igrao na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, kao i na Ju-Es openu, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomi Has iz igračkih dana

- Bila bi šteta da Đoković ne dođe na ove turnire, ili mu ne bude dozvoljeno da dođe - rekao je Has novinarima u Melburnu gde se održava Australijan open.

Masters u Indijan Velsu biće odigran od šestog do 19. marta, dok je turnir u Majamiju na programu od 19. marta do drugog aprila. Has je dodao da će organizatori Indijan Velsa učiniti "sve" da pomognu Đokoviću da zaigra na ovom turniru.

- Vlasti bi trebalo da ukinu ova pravila sredinom aprila. Bilo bi lepo da se odreknemo tih obaveza malo ranije kako bi Đoković mogao da dođe i igra u Indijan Velsu i Majamiju. Mislim da želi da igra, pa treba da mu damo šansu. Nadam se da će Đoković igrati u Indijan Velsu - istakao je Has.

Nemac je na kraju rekao da se nada da će Đoković, ako bude zdrav, preuzeti prvo mesto na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading