KRAJ! ĐOKOVIĆ SLAVI: Ispao Novakov NAJVEĆI rival!

Autor:

Sport

21.01.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan spektakl u Melburnu.

KRAJ! ĐOKOVIĆ SLAVI: Ispao Novakov NAJVEĆI rival!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski teniser Roberto Bautista-Agut plasirao se u osminu finala turnira u Melburnu, nakon što je u trećem kolu porazio Britanca Endija Mareja, rezultatom 3:1 (6:1, 6:7, 6:3, 6:4).

Marej je do sada preživeo pravi pakao u Melburnu, savladao je Beretinija u pet setova, a zatim i Kokinasa u jednom od najboljih mečeva na Australijan openu u istoriji, ali je dalje nije mogao.

Bautista-Agut je bolje ušao u meč, osvojio je prvi set sa 6:1, a stigao je vrlo brzo i do brejka u drugom delu igre, pa se činilo da će se ovaj meč brzo završiti. Ali, Marej se kao po običaju nije predavao, vratio se u set, a zatim je u taj-brejku stigao do poravnanja.

Ipak, više od toga nije mogao. Španac je napravio po jedan brejk u preostala dva seta i na kraju je stigao do ogromne pobede i plasmana u osminu finala.

Sa druge strane, ispao je svakako najveći Novakov rival od preostalih tenisera, koji iako se nalazi pred samim krajem karijere predstavlja veoma teškog protivnika, pa je možda i dobro što se Đoković neće sastati sa njim u Australiji.

U meču osmine finala Agut će igrati protiv Tomija Pola, koji je ranije tokom dana savladao Džensona Bruksbija sa 3:0 u setovima. Pobednik tog meča će se u četvrtini finala sastati sa boljem iz američkog duela, u kom će snage odmeriti Volf i Šelton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading