HRVAT OPLEO PO NOVAKU: Đokovića nazvao UBICOM!

Autor:

Sport

04.01.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ne prestaje da izaziva reakcije.

HRVAT OPLEO PO NOVAKU: Đokovića nazvao UBICOM!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Približava se čas povratka Novaka Đokovića u Melburn a sa njim i umnožavaju komentari na prošlogodišnju veoma ružnu epizodu sa proterivanjem sa Australijan opena. Među prvima se oglasio hrvatski teniser Marin Čilić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marin Čilić

- Skidam kapu Đokoviću kako je prošle godine podneo veoma tešku emotivnu situaciju - ne krije Marin Čilić divljenje prema svom velikom prijatelju.

Hrvat ističe koliko je neprijatna Đokovićeva pozicija:

- Kao sportisti mnogo mu je teško što pamti šta mu se dogodilo. Međutim, uspeo je da pokaže da ima neverovatnu sposobnost da zadrži usredsređenost. Osvojio je Vimbldon bez obzira na sve što mu se dogodilo, za to mu svaka čast. Plus, posle svega što mu se desilo, završio je sezonu na fantastičan način.

Uverio se Marin u to iz prve ruke.

- Posle njegove pauze posle Ju-Es opena igrali smo finale u Tel Avivu, bili zajedno na turnirima u Astani i Parizu. Na svima je igrao neverovatno. Zaista mu želim sve najbolje u novoj sezoni.

Čilić je u karijeri odigrao tri finala Gren slemova, u Njujorku je osvojio jedinu titulu savladavši Keija Nišikorija, dok je u Melburnu i Londonu izgubio od Rodžera Federera. Švajcarac se jesenas penzionisao.

- Želeli smo da se to nikada ne dogodi, ali Rodžer je neverovatna inspiracija za sve nas - kaže 17. teniser sveta.

- Teško je pomiriti se da ga više nema na Turu, jasno je da će bez njega sve biti drugačije. Na sreću još imamo Rafu i Novaka kako igraju.

Jedan je od retkih koji je osvoji neki od najvažnijih pehara u vreme najveće dominacije velike četvorke.

- Od njih sam naučio da morate stalno da igrate sa instinktom ubice. Tako nešto nikada nije bilo viđeno u tenisu. Oni od tebe traže da stalno budeš na maksimalnom nivou. A to je mnogo teže u mečevima na tri dobijena seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Emilija

04.01.2023 17:31

Pa kakav je ovo naslov?! Svasta, samo zbog klikova.