NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO RANIJE! Novak SAZNAO najnovije promene!

Autor:

Sport

03.01.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as se trenutno nalazi u Australiji!

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO RANIJE! Novak SAZNAO najnovije promene!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Organizatori Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine doneli su odluku da se teniski finalni mečevi igraju na tri dobijena seta, za razliku od ranijih turnira gde se pobednik dobijao nakon dva osvojena seta.

Ovo je svakako fenomenalna vest za srpskog asa Novaka Đokovića koji bi upravo u Parizu, naredne godine, mogao do zlatne medalje, jedinog priznanja koje mu u dosadašnjoj karijeri nedostaje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak je do sada učestvovao na igrama u Pekingu 2008. zatim u Londonu 2012. i Riju 2016. godine. U Tokiju je bio tek četvrti, a u polufinalu turnira je zaustavljen od kasnijeg šampiona, Nemca Aleksandra Zvereva.

Ako sagledamo karijeru Novaka Đokovića i trenutnu formu, kao i njegove direktne konkurente, jasno je da retko ko, osim večito povređenog Rafaela Nadala i Danila Medvedeva koji je u padu forme, može da na tri seta savlada našeg asa. 

U dosadašnjoj karijeri Novak je osvojio bronzano odličje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading