SKANDALIMA NIKAD KRAJA: Miljeniku nacije sledi DEPORTACIJA!

Autor:

Sport

07.12.2022

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na niske je grane spao.

SKANDALIMA NIKAD KRAJA: Miljeniku nacije sledi DEPORTACIJA!

Foto: www.profimedia.rs

Boris Beker i Novak Đoković

Boris Beker, trostruki šampion Vimbldona, trebalo bi da sledeće nedelje bude deportovan iz Velike Britanije u rodnu Nemačku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković na Vimbldonu

 

Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića je već osam meseci na odsluženju zatvorske kazne u zatvoru Hanterkomb. Proletos je osuđen na 2,5 godine zatvora zbog dugova koji su nastali u vreme bankrota, ali će mu kazna biti redukovana.

Podsetimo, nemački sportista i trener je uložio 100 miliona evra u nigerijske naftne kompanije, koje su zapanjujućom brzinom propale. Izbio je veliki skandal kada je sa ruskom manekenkom postao otac deteta nakon odnosa u toaletu restorana, a sve je to rezultiralo razvodom. Tada mu je supruga uzela 25 miliona dolara, stan u Majamiju i starateljstvo nad decom. Pored 30.000 evra mesečne alimentacije do punoletstva.

Beker je ispunio sve uslove po programu britanske vlade koji se tiču deportacije stranih zatvorenika po ubrzanoj šemi, pa će dobiti dozvolu za povratak u Nemačku.

- Siguran sam da će njemu i njegovoj porodici mnogo značiti da budu zajedno za Božić - rekao je njegov portparol.

I ne samo to, jedna TV stanica iz Minhena dobila je ekskluzivno pravo da sa njim obavi intervju odmah po izlasku iz zatvora. Oni će po njega poslati specijalan čarter let kako bi izbegli njegov susret sa drugim medijima pre njegovog obraćanja javnosti.

Boris Beker je tokom svoje igračke karijere osvojio šest Grend slem titula, bio broj jedan, a imao je velikih uspeha i kao trener Novaka Đokovića.

BONUS GALERIJA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

08.12.2022 20:12

Zasto časnog Novaka Djokovica stavljate uz ovog lika i uz ovakav naslov

Dusan Milenkovic

09.12.2022 10:15

parite Novaka s njegovom deporzacijom, bio pa prošao