SRUŠIO NADALA, DA LI ĆE I NOVAKA? Đoković saznao ime rivala u polufinalu Završnog mastersa - biće TEŠKO!

Autor:

Sport

18.11.2022

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trilera u "gradu Fijata".

SRUŠIO NADALA, DA LI ĆE I NOVAKA? Đoković saznao ime rivala u polufinalu Završnog mastersa - biće TEŠKO!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković boriće se za finale Završnog mastersa u Torinu sa Amerikancem Tejlorom Fricom. On je savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima rezultatom 2:1 (7:6, 6:7, 6:2), čime je obezbedio prolaz kao drugoplasirani iz zelene grupe.

Susret je trajao dva časa i 47 minuta.

Prva dva seta rešena su u taj-brejkovima. Najpre je Amerikanac poveo sa 1:0 pošto je sa 7:4 dobio 13. gem prvog perioda igre, a zatim je Kanađanin uzvratio sa 7:5.

Ipak, američki as je prikazao maestralnu igru u drugom delu trećeg seta, kada je nanizao četiri osvojena gema za pobedu.

Fric je na startu Torina uspeo da savlada Rafaela Nadala, a u subotu će pokušati da "pomrsi račune" i drugo članu "velike trojke". Prethodno će Nole u petak od 14 časova odigrati manje bitan meč protiv bivšeg svetskog broja 1 Danila Medvedeva, pošto je trijumfima nad Cicipasom i Rubljovim obezbedio prvo mesto u crvenoj grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading