Pred Novakom je dug put!

Autor:

Sport

11.11.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković otvorio dušu uoći Završnog Mastersa u Torinu.

Pred Novakom je dug put!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da bi voleo da trijumfuje na Završnom ATP turniru sezone, koji će biti održan od 13. do 20. novembra u Torinu. 

 - Bio bi savršeni kraj sezone da osvojim turnir u Torinu. Međutim, dug je put do toga. Duga je nedelja, pošto moram makar po jednom da igram sa najboljim igračima sveta. Imam iskustva igranja na ovom turniru i nadam se da će mi to pomoći da ostvarim dobar rezultat - rekao je Ðoković za zvanični sajt turnira u Torinu, a srpski teniser je pet puta u karijeri osvajao završni ATP turnir.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Danas je zaista bio prelep dan. Veoma je lepo videti da je mnogo ljudi izašlo na ulice da nam poželi dobrodošlicu u Torinu. Nadam se da će i ove godine kao i prošle turniru prisustvovati veliki broj navijača. Ovo je veliki događaj za tenis, koji je izuzetno popularan u ovoj zemlji i ovom gradu.

Ðoković će u ponedeljak u prvom kolu igrati protiv Cicipasa, a poslednji put je završni turnir osvojio 2015.

 - Igrao sam sa njim na prethodna dva turnira, u finalu u Astani i polufinalu u Parizu. Oba meča su bila prilično tesna, posebno onaj u Parizu. Očekujem težak meč - naveo je Ðoković.

- Prošlo je dosta vremena od mog prvog učešća na Završnom turniru, ali mislim da sam u dobroj formi. Osvojio sam Vimbldon i većinu turnira koje sam igrao uzatvorenom pre Torina. Motivisan sam i radujem se izazovu. Svaki meč će biti kao finale - rekao je Novak.

Novak se nalazi u "zelenoj" grupi zajedno sa Stefanosom Cicipasom, Danielom Medvedevim i Andrejom Rubljovim. Đoković prvi meč u Torinu igra u ponedeljak protiv Cicipasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading