KATASTROFA za Cicipasa pred meč sa Novakom!

Autor:

Sport

05.11.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se grčkim navijačima nikako neće svideti.

KATASTROFA za Cicipasa pred meč sa Novakom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Stefanos Cicipas igraju danas meč polufinala Masters turnira u Parizu, a meč je na programu od 16 časova i 30 minuta.

Ovo će biti 11. međusobni duel srpskog i grčkog tenisera, a Novak vodi sa 8:2. Prvi meč je pobedio Cicipas, a Grk je takođe posle četiri međusobna duela imao egal u duelima sa srpskim igračem.

Ipak, još od 2019. godine i turnira u kineskom Šangaju, Cicipas i dalje ne zna za pobedu u duelima sa Novakom Đokovićem. Od tog trenutka, pa sve do danas, njih dvojica su se sastala sedam puta, a Novak je slavio u svim mečevima, što svakako ne predstavlja dobar znak za Grka pred današnji meč.

Đoković je slavio u četvrtfinalu Pariza, finalu Dubaija, u polufinalu Rolan Garosa, četvrtfinalu Rima, a na Rolan Garosu su odigrali i najbitniji meč do sada, 2021. godine, kada je Novak slavio u finalu turnira u Parizu sa 3:2.

Posle toga, igrali su ove godine i u finalu Rima, kada je Novak slavio sa 2:0, a poslednji duel su odigrali pre manje od mesec dana, kada je srpski teniser slavio u novom finalu, ovoga puta u Astani.

Današnji meč će biti njihov 12. duel, a nadamo se da će Srbin slaviti i sedmu vezanu pobedu u mečevima sa velikim rivalom, koji je na početku karijere predstavljao veliki problem za osvajača 21. Grend slem titule.

Pre njih dvojice na teren izlaze i Holger Rune i Feliks Ože-Alijasim, koji će odmeriti snage u prvom polufinalu u pariskoj hali "Bersi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading