GOTOVO JEDNOGLASNO! Australijanci ODLUČILI: Đoković je DOBRODOŠAO u Melburnu!

Autor:

Sport

26.10.2022

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenili su mišljenje u odnosu na januar!

GOTOVO JEDNOGLASNO! Australijanci ODLUČILI: Đoković je DOBRODOŠAO u Melburnu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković sa peharom Australijan Opena

Srpski teniser Novak Đoković dobrodošao je u Australiji, pokazuje anketa tamošnjeg "10 News First".

Naime, na pitanje da li Đoković treba da nastupi u Melburnu, čak 90 odsto ispitanika odgovorilo je "da", što je prilično iznenađujuće.

Ovo je veoma zanimljivo jer je javno mnjenje u Australiji prošle godine bilo podeljeno oko tog pitanja, a sada je, očigledno, situacija potpuno drugačija.

Naravno i u Australiji je došlo do promena u odnosu na januar. Naime, pandemija koronavirusa je stavljena pod kontrolu, dok je došlo i do promene vlasti, te je nova Vlada zauzela dosta liberalniji stav po pitanju ulaska u zemlju.

Srbija i Nole se nadaju da će vlast poslušati "glas naroda", te da će postupiti u skladu sa većinskim mišljenjem. Srbinu je izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, ali ona može biti ukinuta odlukom ministra za imigracije. Stoga, šanse da Novak napadne svoj 10. pehar "Ozi Opena" drastično rastu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vuk07

26.10.2022 22:10

Australijanci jednoglasno odlucili. Ali ??? Vlasti recice ne ajde da se kladimo. Djokovic dok mu ne isteknu tri godine zabrane u Australiji nece moci da udje. Neka ne pomislja pa nije to kao u Srbiji sad nemože a sutradan može kap primer sa EUROPRAJDOM