ĐOKOVIĆA BOLI UVO ZA POENE! Ma, kakva Australija: Novak odlučio gde počinje sledeću sezonu - NEZAPAMĆENO!

Autor:

Sport

25.10.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as doneo odluku - igraće na turniru koji do sada nije održavan.

ĐOKOVIĆA BOLI UVO ZA POENE! Ma, kakva Australija: Novak odlučio gde počinje sledeću sezonu - NEZAPAMĆENO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković započeće pripreme za novu tenisku sezonu na potpuno novom turniru. Srbin će uzeti učešće na Svetskoj ligi u Dubaiju, a on je već počeo da pravi planove, iako još uvek ne zna odluku australijskih vlasti oko igranja "Ozi Opena" u Melburnu.

 

 

Nole će između 19. i 24. februara igrati sa nekim od najboljih svetskih tenisera i teniserki u dvorani kapaciteta 17.000 ljudi.

Ukupno će nastupiti 16 igrača i igračica, a oni će biti podeljeni u četiri tima, a oni će se zvati "Sokolovi", "Jastrebovi", "Zmajevi" i "Orlovi". Dve prvoplasirane ekipe overiće vizu za finale, posle koga će biti poznat prvi pobednik teniske Svetske lige.

Pored Novaka, nastup u Dubaiju potvrdila je i Iga Švjontek, kao i šampionka Vimbldona Elena Ribakina, dok će se od tenisera u žrebu naći Aleksandar Zverev, Feliks Ože-Alijasim, Dominik Tim, Gael Mofis...

Podsećanja radi, Đokovića do kraja sezone čeka igranje Završnog turnira u Torinu, dok još uvek nije potvrdio učešće na Mastersu u Parizu. Ipak, već za nepuna dva meseca čeka nas novi spektakl, a do tada će verovatno biti poznat i status Srbina vezan za ulazak u Australiju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading