NA ZAPADU PROMENILI PLOČU: Đoković će IGRATI na Australijan Openu?

Autor:

Sport

26.10.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je ponovo glavna tema u svetskim medijima.

NA ZAPADU PROMENILI PLOČU: Đoković će IGRATI na Australijan Openu?

Foto: Profimedia

Novak Đoković u Australiji

Američki teniser Kristofer Jubanks najavio je mogućnost da Novak Đoković zaigra na predstojećem Australijan Openu.

Trenutno 133. igrač sveta je

Nadam se da će Novaku biti dozvoljeno da igra na ovom Australijan openu. Cela ta situacija je bila cirkus i sigurno za mnogo toga nije kriv Đoković. Mislim da je dosta krivice bilo upereno ka Teniskom savezu Australije i australijskoj vladi, mislim da su oni prenosili potencijalno pogrešne informacije. Novak je došao misleći da će moći da se takmiči, ali je zbog toga što su mu date pogrešne informacije deportovan - rekao je Jubenks za "Tenis".

Amerikanac je celu sagu oko Noleta i Australije opisao kao splet nesrećnih okolnosti.

Znamo za pravilo da, ako vas deporutju, ne možete da aplicirate za vizu naredne tri godine. To svi razumemo. Međutim, verujem da će Novak moći da igra, a i nadam se da će moći. Nadam se da će doći do nekog kompromisa koji će mu dozvoliti da se takmiči jer je on stvarno pokušao da prati sva pravila koja su mu predočena i to je stvarno bio nesrećni incident, sve to na koji se način odvilo - dodao je Jubenks.

Podsetimo da je Đoković u januaru deportovan iz Melburna, uz izricanje trogodišnje zabrane ulaska u Australiju. Ipak, Srbinu se otvaraju nove opcije, a sve više njih na Zapadu menja mišljenje u njegovu korist...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading