KRAJ NA SAMOM STARTU: Nemica počistila Olgu Danilović sa terena - neslavni niz se nastavlja!

Autor:

Sport

18.10.2022

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka nikako da uđe u željenu formu.

KRAJ NA SAMOM STARTU: Nemica počistila Olgu Danilović sa terena - neslavni niz se nastavlja!

Foto: Tanjug/AP

Očekivalo se da će Olga Danilović u francuskom Roanu uspeti da ostvari nešto zapaženiji rezultat, ali i pored solidne partije pružene u kvalifikacijama, trenutno druga srpska igračica po plasmanu na WTA listi, ubedljivo je poražena u prvom kolu Čelendžera.

Za svega 63 minuta igre, 96. igračica planete Nemica Tamara Korpač ostvarila je ubedljiv trijumf rezultatom 2:0 (6:3, 6:0).

Nakon dva uvodna gema, srpska teniserka je dozvolila da joj Nemica oduzme set i stekne prednost. Slična situacija dogodila se i u šestom gemu, a stečenu prednost Tamara Korpač znala je da iskoristi i stigne do prvog seta ovog meča.

 

 

Drugi set bio je još porazniji po Olgu Danilović. Nemica je "plesala po terenu", lako osvajala poene, a o odnosu snaga dovoljno govori da je srpska tenisera u šest odigranih gemova uspela da osvoji svega sedam poena.

Ovim porazom nastavljen je loš niz Olge Danilović. Poslednji rezultat vredan pomena ostvarila je na WTA turniru u Lozani kada je stigla do finala u kojem je položila oružje pred Petrom Martić. 

I navedeni rezultat samo pokazuje da se srpski ženski tenis nalazi u velikoj krizi i da se teško mogu očekivati zapaženiji rezultati u ovom momentu. Posebno je to jasno kada se zna da je prvi reket Srbije Aleksandra Krunić usled teške povrede kolena podvrgnuta hirurškom zahvatu i sledi joj duži period oporavka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading