NEMA IH NIGDE: Potpuni krah srpskog ženskog tenisa - pre deset godina su bile na korak od velikog trofeja!

Autor:

Sport

17.10.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponedeljak donosi i najnoviju listu najboljih teniserki sveta.

NEMA IH NIGDE: Potpuni krah srpskog ženskog tenisa - pre deset godina su bile na korak od velikog trofeja!

Foto: TSS

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić zauzima 101. poziciju na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena danas.

Krunićeva je nazadovala za jedno mesto u odnosu na prošlonedeljnu listu i trenutno ima 657 bodova. Srpska teniserka je više od 20 dana van terena zbog povrede kolena.

Olga Danilović je napredovala za devet mesta i sada je 150. sa 419 bodova, dok je Natalija Stevanović napravila sedam koraka napred i trenutno je 197. teniserka sveta sa 336 poena.

Poljakinja Iga Švjontek je ubedljivo prva na WTA listi sa 10.835 bodova. Iza nje je Uns Džabir iz Tunisa, koja trenutno ima 4.555 bodova, dok je treća Estonka Anet Kontavejt sa 3.796.

Foto: wtatennis.com/printscreen

WTA lista

 

Beloruskinja Arina Sabalenka je sada četvrta, a potom slede Amerikanka Džesika Pegula, Grkinja Marija Sakari i još jedna Amerikanka Koko Gof. Paula Badoza iz Španije pala je na osmu poziciju, a u TOP 10 najboljih teniserki sveta nalaze se još Rumunka Simona Halep i Francuskinja Karolin Garsija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading